Niemen Romukaupasta Fincumet express

21.4.2020
Fincumet Express metallinkierrätyspiha

Fincumet Oy:n omistaman Niemen Romukaupan nimi muuttuu. Niemen Romukauppa toimii jatkossa nimellä Fincumet express Niemen Romukauppa, ja muutos astuu voimaan 1.5.2020.  

Samalla lanseerataan Fincumet express -pihojen uusi Stop&Go konsepti, joka  tekee kierrätyksestä entistäkin helpompaa ja nopeampaa.  

Niemen Romukaupalla on pitkä, yli 70-vuotinen historia ja se on yksi Suomen tunnetuimmista romuliikkeistä. Vuonna 2016 Fincumet Group osti Niemen Romukaupan ja vuodesta 2018 lähtien Fincumetin metallinkierrätysliiketoiminta on kuulunut Fortum-konsernille.  

Fincumetin hankintapihat ovat toimineet erillisinä yksiköinään, mutta nyt pihoille on luotu yhteinen toimintamalli ja yksi nimi, joka näkyy kaikilla hankintapiholla kolmessa kaupungissa: Helsingissä, Turussa ja Jyväskylässä. Yhdenmukaisella palvelukonseptilla vahvistetaan hankintapihojen hyvää mainetta ja haetaan voimaa kasvaa edelleen.   

Nimenmuutoksen myötä myös pihojen turvallisuuskäytännöt muuttuvat. Alueella on käytettävä turvavarusteita: kypärää, kuulo- ja silmäsuojaimia, huomioliiviä tai -takkia, turvakenkiä ja käsineitä. Lisäksi tehtävän mukainen henkilökortti on oltava esillä. 

Uusilla turvaohjeilla halutaan parantaa sekä työntekijöiden että asiakkaiden turvallisuutta. Turvaohjeista muistutetaan portilla.    

Lupauksemme tarjota parasta palvelua säilyy ennallaan ja jatkossa kehitämme palvelua edelleen. Uusi nimi näkyy hankintapihojen arjessa muun muassa uusien kylttien ja materiaalien kautta sekä brändiä vahvistavan Facebook-kanavan kautta.  

Hyvä asiakas ja yhteistyökumppani, työmme jatkuu – pidetään yhdessä metalli kierrossa!

 

Lisätiedot

Jarkko Kanninen

Päällikkö, Express-hankintapihat