Tule asiakkaaksi

Palvelemme aina asiakaslähtöisesti ja panostamme yhteistyöhön. Nopea palvelu, selkeä tilaus- ja raportointijärjestelmä –Boxcontrol tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden pysyä Suomen 
siisteimmän kierrätysyrityksen matkassa mukana! 

Kierrätyspalvelut sopimusasiakkaille

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja paikallisesti ja panostamme sujuvaan yhteistyöhön. Nopea palvelu ja selkeä tilaus- ja raportointijärjestelmämme  tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden tehokkaaseen kierrätykseen.

Wrapper id
green-button

Ostamme metallia 

Fincumet expess on nimensä mukaan nopeaa palvelua. Stop&Go -ajatuksella toimiva
kierrätyspiha ostaa metalli- ja kaapeliromua ja hyvittää niistä laatuun ja määrään perustuvan
markkinahinnan.

Wrapper id
green-button
Wrapper id
green-button

Sähköinen asiointi – Boxcontrol

Sopimusasiakkaana voit hallita ja seurata kierrätystoimiasi sähköisessä asiointipalvelussa. Boxcontrolista näet nopeasti jäteastioiden ja lavojen sijainnit ja voit seurata eri materiaalivirtoja. Raportteihin voit koota tietoa siitä, mitä on kierrätetty, hyvitetty ja veloitettu.

Uusimmat uutiset ja tapahtumat

6.6.2020
Helppoa varainkeruuta seuroille – kierrätä metalliromua ja ansaitse rahaa. Fincumet expressin varainkeruukonseptilla kaikki voittavat. Yhteistyöllä saadaan rahanarvoinen metalliromu kiertoon ja seurat saavat metalleista korvauksen.
4.6.2020
Me haluamme varmistaa, että kertaalleen käytössä ollut metalli myös pysyy käytössä eikä sitä heitetä hukkaan. Luonnonvaroja säästävä, jätteetön kiertotalous ei toteudu itsestään vaan vaatii tekoja. 
1.6.2020
Fortumin jäte-ja kierrätysliiketoiminnassa kiertotalous on paljon enemmän kuin kierrätystä. Se on materiaalien viisasta käyttöä koko niiden elinkaaren ajan.